Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Takový Ferda Mravenec a Brouk Pytlík v jedné osobě.

1 0
možnosti
Foto

Opravdu si myslíte, že ty "s.ačky" z nemocnic v nekonečných seriálech tak nějak kopírují realitu? A je úplně jedno, jestli je to dr House (tam je aspoň sranda) nebo nějaké Ordinace v růžové zahradě (kde je to jenom trapné).

Mně to zase tak strašné nepřipadlo a to jsem Ostravák 60 let.

12 0
možnosti
Foto

To neumím posoudit:-) Růžovku a tak neznám...

1 0
možnosti
Foto

Bóóže to je tak důležité, kde se to natáčelo. Detektivní příhody vychází ze skutečnosti a mně se to líbilo.

4 0
možnosti
RP

Byla jsem zvědavá na tu atmosféru jakou dokáží z Ostravy vložit do detektivního seriálu a první díl ještě šel ale ten druhý ze šachty byla podle mě taky slátanina .... už další ne .

6 0
možnosti
PD

Princip slasti byl komplet polský...scénář, produkce, režie. Česká strana tam přidala. jen lokace a pár herců. A byla to slátanina místy na pokraji parodie.

2 0
možnosti
PK

Jak psal pan Fogel, je to detektivka. Jen tak naokraj, na šachtě jsem nepracoval, ale na Google jsem našel několik fotek politiků v dole, kteří mají civil a nikoli faracky a na hlavě přilbu. Ze by fake news nebo byli v části kde to je možné???

2 0
možnosti
Foto

Pane Kamasi, byli samozřejmě v části, kde to je možné. Ovšem uvedený díl kriminálky se odehrával údajně za plného provozu.

1 0
možnosti
JF

J43i74ř57í 49F44o74g47e91l

20. 1. 2020 8:35

V nadsázce bych si zaparafrázoval: Nedělejte Spáčilku.

To nebyl dokumentární film, ale detektivka pro kratochvíli.

16 3
možnosti
Foto

Asi přesně pro takové diváky cílí svá díla Hollywood. Pro ty kterým je jedno na co se dívají. Hlavně že se obrázky pohybují

0 2
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Původem z jihu Čech, nyní už dvacet let ve Slezsku a na severu Moravy. Česko-moravsko-slezský patriot cestující po zajímavých místech země, která jsou často většině lidí úplně neznámá. Proto se texty budou mimo jiné zabývat úžasnými místy v ČR a lidmi, kteří v nich žijí. Do dvaceti let vrcholový sportovec, pak student, mediální analytik, novinář, mluvčí černouhelného gigantu v extrémně náročném období jeho existence, nyní vodař - poučený laik:-) A pořád trochu učitel i student...

Seznam rubrik