Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ukrást něco znamená ukrást něco výlučně pro své účely, nikoliv pro ty všechny. Dovolovala to i prvorepubliková ústava, zajeďte se podívat na Křivoklát a mrkněte se na ty zbytkové velkostatky. Atd. Dělalo to i Rakousko Uhersko. Fakt nevím, proč by komunisté se nějak zvlášť vymykali době.

Ani co se týče vraždění, tak komunisté byli pouhými zdatnými účedníky Romanců, Habsburků a Hohenzollernovců. A belgického krále Leopolda. A to vše také ve veřejném zájmu. A Boha.

A divím se, že se divíte. Co slibovali komunisté? Diktaturu, tj. proskripce, 2) Chodíme se do Moskvy učit, jak vám zakroutit krkem, 3) Revoluce se musí umět bránit.

1 12
možnosti
JZ

Řezníku lžete jako vždy. První republika a Rakousko-Uhersko zestátňovali za náhrady, komunisté majetky lidem sprostě ukradli. Ve vraždění komunisté překonali všechny v historii, i nacisty.

13 1
možnosti
JN

Váš článek jsem nečet. Ale když člověk přečte váš nadpis, mohl by napsat.

Katolíci dneška: my jsme nikoho neupálili, nezotročili....

Tož nedivte se, bolševici maji za sebou jedno století, katolíci dvě tisíciletí. a jedni i druzí nemají rádi, když jim předhazujete co provedli jejich předchůdci.

3 10
možnosti
AM

A76d47a69m 24M18a33l93ý

1. 2. 2019 12:18

Je vidět, že drzost komunistů nemá meze 8-o

17 0
možnosti
JV

A tito gauneři zde zase defacto vládnou ;-O

12 0
možnosti
DR

A čí vinou pane Vrabče?

0 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Původem z jihu Čech, nyní už dvacet let ve Slezsku a na severu Moravy. Česko-moravsko-slezský patriot cestující po zajímavých místech země, která jsou často většině lidí úplně neznámá. Proto se texty budou mimo jiné zabývat úžasnými místy v ČR a lidmi, kteří v nich žijí. Do dvaceti let vrcholový sportovec, pak student, mediální analytik, novinář, mluvčí černouhelného gigantu v extrémně náročném období jeho existence, nyní vodař - poučený laik:-) A pořád trochu učitel i student...

Seznam rubrik