Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už vidím, jak si někdo sám v terminálu kupuje přestupní jízdenky pro celou rodinu a ještě s různými druhy slev. S ostatním s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti

ČD plní svoje sliby hned jak vlezeš do vlaku. Zážitek s průvodčím nezapomeneš, a ještě si ho ve formě příběhu zkapitalizoval;-)

1 0
možnosti

Já to zkoušet nebudu, do zařízení importéra au-pairek nevstoupím, ale zajímavé bylo by si přečíst, co by udělal personál v jeho vlaku, kdyby se tam ocitl cestující bez lístku. Jenom tak pro srovnání.

0 1
možnosti

Nevím, kdo je importérem au-pairek, nejsem v tomto smyslu v obraze, ale pokud máte na mysli RJ nebo Leo, ty jsou povinně místenkové a nemají v každé stanici, kde staví, pokladnu, zato lze pohodlně nakoupit jízdenku přes internet. Pokud jízdenku nemáte, musíte si při nástupu domluvit se stevardem či stevardkou, zda na vámi vybrané trase je vůbec volné místo. Pokud není, můžete si tak akorát zase vystoupit. Pokud ano, pak vám jízdenku prodá ve vlaku, jedete-li ze stanice, kde mají pokladnu, je to s příplatkem.

1 0
možnosti

Kdybyste si to vyfotil, pak bude namítat, že je to fotoshop nebo že jste tam tu ceduli dal sám, když mu počítač hlásí, že je přepážka otevřená ;-D

1 0
možnosti
Foto

J37i45ř80í 49R75o75h44a95n

24. 9. 2018 12:29

Případně: "Máte důkaz, že to bylo vyfoceno dnes před nastoupením do vlaku, a ne třeba před půl rokem?"

0 0
možnosti

J91o98s75e86f 40H18e61r68t77l

24. 9. 2018 11:53

Smiřte se s moderní dobou, tak to prostě je. Co není na počítači, neexistuje.

Kombinace lidské chyby a "moderní" techniky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Původem z jihu Čech, nyní už dvacet let ve Slezsku a na severu Moravy. Česko-moravsko-slezský patriot cestující po zajímavých místech země, která jsou často většině lidí úplně neznámá. Proto se texty budou mimo jiné zabývat úžasnými místy v ČR a lidmi, kteří v nich žijí. Do dvaceti let vrcholový sportovec, pak student, mediální analytik, novinář, mluvčí černouhelného gigantu v extrémně náročném období jeho existence, nyní vodař - poučený laik:-) A pořád trochu učitel i student...

Seznam rubrik