Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koukám jsem jediný diskutující. Nevím proč se Vaše příspěvky neobjevují na hlavní straně. Mají co říci - nebo, že by právě to byl důvod ?

U nás je spousta zhovadilostí. Je zajímavé, že každá akce, která se zdá divná, nepochopitelná a jinde logicky řešitelná má pro někoho jednoznačně strategický význam. Myslím finančně strategický. Kdysi jsem četl, že je v cizině běžné pronajímat si od státu - například opravovaný úsek silnice. Všichni to vědí, vyhlášený nájem je součástí dohodnuté ceny za dílo. A firmy se hodně snaží pracovat i v noci především proto, aby zkrátily platbu nájmu. Zkrácením času opravy vydělají. A u nás je to právě naopak. Není to problém firem - podle mne. Je to problém státu a jeho způsobu řízení. Z drahých akcí tečou vydatnější potůčky, z levných sem tam ukápne. Takže jaké budeme organizovat akce.... A teď se nám do toho chce nacpat nějaký takový... co si dovolí uvažovat, že by se stát řídil jako firma. Na něho udeří naše pěst manuálů z montoven.

0 0
možnosti
Foto

Já to beru s nadhledem...začal jsem psát po letech odkládání teprve teď, tak uvidíme, jaký bude vývoj, reakce lidí, čtenost a tak...:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Původem z jihu Čech, nyní už dvacet let ve Slezsku a na severu Moravy. Česko-moravsko-slezský patriot cestující po zajímavých místech země, která jsou často většině lidí úplně neznámá. Proto se texty budou mimo jiné zabývat úžasnými místy v ČR a lidmi, kteří v nich žijí. Do dvaceti let vrcholový sportovec, pak student, mediální analytik, novinář, mluvčí černouhelného gigantu v extrémně náročném období jeho existence, nyní vodař - poučený laik:-) A pořád trochu učitel i student...

Seznam rubrik